Doğa Hayattır

16.02.2024 42

Sınıf  öğretmeniz Mehmet ERCAN'ın ,Azerbaycandan Gamar BABAYEVA ile kurucusu olduğu projede okulumuz rehber öğretmenleri Seniha Sevgili KÖÇER, ve Döndü ÇİFTÇİ de  ortak olarak yer almaktadır.Azerbaycandan Shabnam BEHBUDOVA, Gamar BABAYEVA ve Diğer Türk ortaklarımızla güzel bir projeye imza atıldı. Projede doğal kaynaklarımız, dünya nüfusunun artması ve tüketim alışkanlıklarının değişmesi nedeni ile her geçen gün azalmaktadır. Bu nedenle malzeme tüketimini azaltmak, değerlendirilebilir atıkları geri dönüştürmek suretiyle doğal kaynakların verimli olarak kullanılması gerekmektedir. Şubat 2024'da başlayıp Mayıs 2024'de sona erecek olan projemizde;  ''ağaç yaşken eğilir'' atasözünden hareketle; çevre bilincini oluşturmak, doğayla aralarında bağ kurmalarına yardımcı olmayı ve öğrencileri  değerlere ve doğaya karşı daha duyarlı hale getirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca projemiz ile çocuklar bir çok web 2.0 araçlarını öğreneceklerdir. Baştaproje  kurucumuz Mehmet ERCAN öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm ortaklarımıza, öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.