Dile Gelen Resimler

15.02.2024 49

15-02-2024

Sınıf  öğretmeniz Mehmet ERCAN’ın ,Azerbaycan’dan Gamar BABAYEVA ile  ‘’DİLE GELEN RESİMLER’’ projesini kurmuştur.

Okulumuzda yürüttüğümüz ‘’DİLE GELEN RESİMLER’’ Projesinde 5 – 11 yaş aralığındaki çocukların; duygularını,yaşadıklarını,hayallerini,sevinçlerini özgürce ifade edebilmeleri ve bu duygularını okuma, resim çizme, sunum, yorumlama, anlatım vb. etkinliklerle dile getirmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Dört ay sürecek projemizde; öğrenciler içinde bulundukları anı düşünerek hayaller kurmaya, onları düşünmeye sevk ederek duygularını sözlü, resim ya da yazılı olarak özgürce ifade edebilecekleri ortamlar hazırlamayı planlıyoruz. Proje ortaklarımızla güzel bir projeye imza atıldı. Başta kurucularımıza Mehmet ERCAN ve Gamar BABAYEVA öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm ortaklarımıza, öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.