Kıbrıs Şehitleri İlkokulu

Vizyon: Ülkenin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak. Değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık yaratan; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak. Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek. Bireysel gelişimin sürekliliğini ve artarak devam etmesinin gerekliliğini esas alırken toplumsal düşünebilmeyi teşvik etmek. Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyebilecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek. Mezunlarını, kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın okullara yerleştirmek Parolamız; mutlu öğrenme ortamlarında; yaparak yaşayarak öğrenmektir.

Misyon: İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel, teknolojik gelişmeleri yansıtabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı, öğrenme çabasına sahip, kendisi ile barışık, özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır. Kıbrıs Şehitleri İlkokulu olarak; işinden zevk alan, güleryüzlü, başarılı olmayı hedefleyen "biz" bilincine sahip, sevgi dolu, kendilerini seven, kendilerine güvenen, kendileriyle barışık olmayı ilke edinmiş bir okul olmaktan gururluyuz... Eğitim kadromuz; en çağdaş teknikleri kullanan, öğretirken güldüren, güldürürken düşündüren ve esinlendiren meslek bilincine sahiptir. Parolamız; mutlu öğrenme ortamlarında; yaparak yaşayarak öğrenmektir.

Başarılar:

Saatler: Tam Gün ..: 08:40-14:20
Isınma: Kalorifer/ Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ksio23.meb.k12.tr

Adres - Ulukent Mh. Ulukent Cd. No14 ELAZIĞ/Merkez

Adres - Ulukent Mh. Ulukent Cd. No14 ELAZIĞ/Merkez

Ulaşım Toplu Taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 km.